top of page
Aqua Color Mosaic logo

Aqua Color Mosaic er vores nyeste bud på løsninger i mosaik og glas. Virksomheden er beliggende i Belgien vest for Bruxelles og er famile ejet. Den er baseret på import fra fjernøsten af et meget dybt og bredt program som tilgodeser ethvert behov indenfor mosaik.

 

Her er alt fra almindelige glasmosaikker over glasfliser, i alle nuancer, til høj profil mosaikker a la Bisazza og Casa Dolce Casa, ligesom der indgår glaseret og uglaseret porcelain mosaikker i programmet. Mosaikken fås i mange flotte formater bl.a. i 1x1 cm, 2,5x7,5 cm og helt op til 10x10 cm. 

 

Alle varer er samlet på centrallagret i Belgien og der tilbydes meget fine logistik løsninger, helt ned til enkelte ark.

 

For at se det fulde program af mosaik og alle kombinationsmulighederne, henviser vi til det elektroniske katalog der kan ses ved at klikke på billedet nedenfor.

Aqua Color Mosaic katalog

Aqua Color Mosaic 2013 katalog

Nedenfor kan ses et lille udsnit af de forskellige mosaikker som Aqua Color Mosaic kan tilbyde fra deres omfangsrige sortiment.

For yderligere spørgsmål eller info på Aqua Color Mosaic kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page