top of page

Kom og mød os på Byggeri '14

Til februar løber Byggeri 14 messen, af stablen. Colour Ceramica vil være at finde på messen med egen stand hvor vi indbyder kunder og interesserede til at komme forbi og få en snak og se hvad vi har at tilbyde af services samt hvilke spændende nyheder vi har at byde på.

 

Byggeri 14 messen er det nye navn for den gamle TUN Byg-messe. Den afholdes denne gang d. 25. - 28. februar 2014 i MESSE C i Fredericia. Det er 16. gang at messen afholdes og byggeri-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens førende fagmesse for byggevarer.

  

På vores messestand til Byggeri 14 vil vi bl.a. afholde danmarkspremiere på de nye Imola Ceramica fliser; Creative Concrete og Cento Per Cento. Der vil være præsentation og gennemgang af det nye online flisekatalog Webtiles Pro og dets mange muligheder. Herudover vil der være fokus på store formater som præger udviklingen i keramiske fliser, ligesom der vil være rig mulighed for at se hvad Colour Ceramica kan levere til projektmarkedet. 

 

Så kig forbi messestand D-6600 i hal D mellem d. 25. - 28. februar hvor vi vil stå klar til en snak omkring hvad Colour Ceramica kan tilbyde.

 

Registrer dig allerede idag, for at være sikret en adgangsplads til messen. Klik på banneret nedenfor, udfyld de nødvendige oplysninger og print din egen billet.

Colour Ceramica - Byggeri 14 - Stand D6600
bottom of page