top of page

CC Sticks – farverige sildebensfliser

2 januar 2020

I den keramiske verden er det mest efterspurgte netop nu kombinationen af farverige fliser og sildebensmønstret. Denne kombination ses brugt overalt i huse, hvad end det er i entreer, badeværelser, over køkkenbordet, men også på steder som caféer og restauranter samt i kontormiljøer. 

 

CC Sticks introduceres i otte spændende farver; lyseblå, lyserød, mørkeblå, mørkegrøn, grå-grøn, hvid, sort og grå. Fliserne kan bruges som både gulv- og vægfliser, og formatet er 9,2x36,8 cm, som gør fliserne helt perfekte til at danne det populære sildebensmønster. 

De otte farver kan virkelig give liv i rum og steder, hvor man ellers ville være tilbøjelig til at vælge klassiske hvide fliser. Farverne kan bruges enkeltvis på både gulv og væg, men kan også kombineres i forskellige farver på gulv og væg – det er især her de hvide, sorte og grå farver finder sin berettigelse. 

Fliserne i CC Sticks serien har en let flammet effekt i overfladen, der giver flisen en meget mere levende struktur, end hvis de var helt rene i overfladen. Denne effekt giver associationer til de dyre cementfliser, men fordelen ved CC Sticks er dog, at det er keramisk materiale, hvilket betyder, at de ikke kræver nogen former for efterbehandling, de er lette at vedligeholde, og at de er prisvenlige sammenlignet med cementfliserne. 

Nedenfor finder du et galleri med miljøbilleder på de otte farver som vi lagerfører, klik på billedet for at forstørre og følg linket for nødvendig vareinformation, eller klik her for et hurtigt og samlet overblik på det farverige sortiment.

Vil man have sildebensfliser, men er man til mere afdæmpede farver i et klassisk udtryk, så kan vi også tilbyde vores Sildebensfliser, som du kan læse mere om her.

For nærmeste forhandler eller mere information om CC Sticks kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller følg linket nederst i artiklen.

N

bottom of page