top of page

Cento Per Cento - Imola Ceramica's nye metroflise

Imola Ceramica er den seneste fabrik til at melde sig på banen med deres bud på, hvordan den populære flise med facet-kant, også kaldet metroflisen, skal se ud. Serien har Imola Ceramica valgt at kalde for Cento Per Cento.

 

Cento Per Cento flisen fås i 10 forskellige farver, lige fra hvid til lilla, i det lidt utraditionelle format 12x18 cm. Den originale metroflise måler 7,5x15 cm og har derfor et længde-bredde forhold der hedder 1:2, men Imola Ceramica har valgt forholdet 2:3. Hvis vi selv skal sige det, er Imola Ceramica sluppet godt afsted med det, og resultatet er en flot nutidig flise der passer til alle rum i boligen, cafeer, restaurationer m.fl.

 

Til Cento Per Cento serien hører også en masse flotte dekorationsfliser som ikke fås til andre metroserier. Dette giver sjove muligheder for at give sin væg lidt ekstra liv og egne særpræg.

 

Flisen kan købes hos Imola forhandlere i Danmark, og vi hjælper gerne til med at oplyser din nærmeste forhandler. For yderligere info, kontakt os da venligst på info@colourceramica.dk

 

Nedenfor kan ses en lille billedserie af de mange fliser fra Cento Per Cento serien. Herudover henviser vi til kataloget nedenfor, for det komplette oversigt over serien og dens mange muligheder.

Katalog:

Cento Per Cento

Cento Per Cento
CENTO W

CENTO W

CACAO W

CACAO W

CENTO G

CENTO G

CACAO G

CACAO G

CENTO DG

CENTO DG

CACAO DG

CACAO DG

CENTO SF

CENTO SF

CACAO SF

CACAO SF

CENTO A

CENTO A

CACAO A

CACAO A

CENTO H

CENTO H

CACAO H

CACAO H

CENTO TO

CENTO TO

CACAO TO

CACAO TO

CENTO T

CENTO T

CACAO T

CACAO T

CENTO Y

CENTO Y

CACAO Y

CACAO Y

CENTO VA

CENTO VA

CACAO VA

CACAO VA

bottom of page