top of page
Cliptile logo

ClipTile er produceret af La Faenza Ceramica der er en søsterfabrik til den velkendte producent Imola Ceramica. ClipTile er et klik-system til fliser i enten glaseret porcellanato eller full body porcellanato. Den innovative plastik ramme der er monteret fast bag på fliserne og formet med høj præcision sikrer at fliserne kan lægges perfekt i et par enkle og simple trin uden brug af fliseklæb. Et solidt, alsidigt system til stilfuld bl.a. gulve i hjemmet, på arbejdspladsen, til messestande, shop-in-shops og butikker.

 

ClipTile fliserne fås blandt andet i de velkendte Imola serier Antares, Maxima, Bilder, Koshi, Micron og Torgiano. Herudover skal nævnes den flotte Bell og Quarzi serie der er udviklet specielt til ClipTiles. Fælles for serierne er at de findes i et væld af farver og forskellige overflader, hvilket gør ClipTiles kollektionen til et interessant alternativ til de traditionelle fliser.

 

Nedenfor kan ses en nedlægningsvideo af ClipTiles, der demonstrerer hvor let samle systemet fungerer og hvilket værktøj der kræves.

For yderligere spørgsmål eller info på Cliptiles kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page