top of page

Imola Ceramica på forsiden af Elle Decoration

11 maj 2016

Elle Decoration DK nr. 17 er netop kommet på gaden i Danmark og på forsiden finder man fliser fra Italienske Imola Ceramica. Fliserne anvendt på billedet har en flot lyserød pastel farve og hedder Tint Pink 20.

 

Elle Decoration er et af verdens førende magasiner indenfor interiør design og derfor er vi naturligvis meget stolte af at deres indretningseksperter er faldet for Tint Pink 20 flisen og har ønsket at have den med på forsiden.


Tint Pink er fra serien Tint og som nævnt produceret af Imola Ceramica. Serien findes i 21 forskellige farver alle i en mat overflade. Samtlige farver produceres i to forskellige formater, hhv. 10 x 10 cm samt 20 x 20 cm - formatet anvendt på forsiden af Elle Decoration måler 20 x 20 cm.

 

Serien er produceret på en hård skærv hvilket betyder at fliserne må anvendes på både gulv og væg overalt i den private bolig. Ydermere kan flisen også bruges i offentlige rum med moderat gå trafik. 

 

Tint serien kan ses i fulde drag på www.imola.dk sammen med en masse andre flotte serier fra Imola Ceramica. Elle Decoration er som nævnt i handlen allerede nu og kan købes i kiosker, supermarkeder mv.

 

Nedenfor kan ses et par ekstra billeder af Tint Pink 20 flisen fra photoshootet til Elle Decoration forsiden.

Tint Pink 20x20 fra Imola Ceramica på forsiden af Elle Decoration DK april 2016

Tint Pink 20x20 cm på forsiden af Elle Decoration DK april 2016. Klik på billedet for stor visning.

bottom of page