top of page
Imola Ceramica logo

Equipe Ceramicas er en relativ ny fabrik i flisebranchen. Fabrikken blev nemlig grundlagt i efteråret 1999 i Castellón området med en klar mission om at være markedsførende indenfor produktion af dekorative borter og listelli. Allerede efter få år på markedet havde fabrikken opnået sit mål og med en stadig voksende kundedatabase valgte man i 2005 at skifte strategi og i stedet fokusere på små vægfliser.

Den ændrede forretnings- og produktionsstrategi viste sig hurtigt at være det rigtige valg da markedet for borter og listelli oplevede en nedgang som følge af nye behov og præferencer på konsumentmarkedet. Med det ændrede fokus har Equipe fabrikken nydt fortsat vækst og kan idag præsentere et af markedets bredeste sortimentspakker indenfor specielle vægfliser i diverse formater, farver og designs.

 

Det lille niche fokus som fabrikken har valgt betyder at produktionsapparatet, modsat mange andre store producenter, er fuldt optimeret til produktionen. Det betyder at kapaciteten udnyttes fuldt ud og man ikke har forskellige anlæg som kan producere f.eks. store formater mange forskellige teknikker.

 

Som følge heraf kan Equipe Ceramicas derfor tilbyde nogen af markedets laveste priser i en langt bedre kvalitet end sine nærmeste konkurrenter, når der er tale om specialfliser og små vægfliser. 

Scale Hexagon fra Equipe Ceramicas. 

Med et samlet sortiment på 18 serier har Equipe Ceramicas en flot bred produktportefølje og noget til enhver smag - både til private og offentlige projekter. Som nævnt spænder sortimentet bredt og blandt de 23 serier findes bl.a. de populære metrofliser, fliser med patchwork design, sekskantede fliser, rhombe formede fliser, fliser der ligner trægulv på en prik og meget meget mere. Fliserne passer godt ind i små og store rum i den private bolig, men også på projektmarkedet til f.eks. restauranter, caféer og andre projekter hvor man ønsker et helt unikt udtryk i keramikken. 

 

Nedenfor har vi samlet et lille galleri af nogen af de forskellige fliseserier som Equipe Ceramicas har at byde på. Galleriet er kun et mindre udsnit af de mange kombinations- og designmuligheder fabrikken tilbyder i deres fantastiske sortiment.

For yderligere inspiration til fliser og for at se lidt af hvad Leonardo fabrikken kan præsentere af det nyeste nye indenfor design og flise-teknik, henviser vi til deres 2014/15 katalog og hjemmeside som kan ses ved at klikke på billederne nedenfor.

Equipe Ceramicas Hovedkatalog 2014/15
Leonardo Ceramica hjemmeside

For yderligere spørgsmål eller info vedr. Equipe Ceramicas kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page