top of page

Fokus: Azuma fra Imola

8 maj 2018 

Fra vores italienske fabrik, Imola, kan vi præsentere den nye serie, Azuma, der er en 2018 nyhed. Serien har et helt nyt tidløst udtryk. Betonudseendet har i mange år domineret det keramiske look, men med den nye serie Azuma har Imola nået nye højder ved at kombinere et fantastisk betonlook med et minimalistisk udtryk.

Azuma er blevet til ved kombinationen af moderne industriel præcision opnået ved de nyeste produktionsmuligheder og tusindår gamle indretningstraditioner fra Japan. Ideen bag Azumas minimalistiske udtryk stammer nemlig fra den japanske designfilosofi, og de to nævnte kombinationer har resulteret i en utrolig æstetik. 

Serien er oplagt til det moderne miljø, hvor den kan benyttes på både gulv og væg, i såvel opholdsrum som på badeværelset. Azuma giver således nogle unikke kombinationsmuligheder, uanset i hvilket fysisk miljø den benyttes. Se galleriet nederst i denne artikel for at se Azuma i forskellige miljøer.

 

Azuma kommer i en farveskala på fem farver: CG, AG, G, DG og N, som kan ses nedenfor:

Azuma farve CG
Azuma farve G
Azuma farve AG
Azuma farve DG
Azuma farve N

CG

AG

G

DG

N

CG

AG

G

DG

Udover det spændende nye look er Azuma tilgængelig i Imolas til dato bredeste formatpakke. De kvadratiske formater starter i 45x45 cm som den mindste med 120x120 cm som største, og de rektangulære formater med 30x60 cm som den mindste, og 120x260 cm som den største.

Af tilbehør til serien findes både mosaik, trappefliser, sokler og dekorfliser, der er med til at give en ekstra flot og komplet finish.

Azuma er som nævnt den nye serie i Imola's betonlook kollektion, der også indeholder de velkendte serier såsom Concrete Project og Creative Concrete.   

For nærmeste forhandler eller mere information om Azuma kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller følg linket nederst i artiklen.

Læs mere om serierne på www.imola.dk

N

AZUMA
AZUMA
AZUMA
AZUMA
AZUMA
AZUMA
AZUMA
bottom of page