top of page

FOKUS: Creative Concrete fra Imola Ceramica

23 januar 2014

I dette måneds fokus har vi valgt at kigge på en af de helt nye serier fra Imola Ceramica, nemlig serien Creative Concrete. Serien er også kendt under sit kaldenavn " Creacon " der er en sammentrækning af de to navne. Vi føler at Creative Concrete serien fortjener lidt ekstra opmærksomhed pga. dens mange kvaliteter. Serien rammer plet i forhold til det rå beton-look, som dominerer moden indenfor den keramiske flisebranche, og byggeri generelt, i disse år. Samtidig holder Creative Concrete et yderst fornuftigt prisleje, og er konkurrencedygtig på pris i forhold til andre lignende fliser. Læs mere om de mange muligheder Creative Concrete serien tilbyder nedenfor.

Creative Concrete serien blev præsenteret på Cersaie messen efteråret 2013 og læner sig stilmæssigt op af sin velkendte navnebror, Concrete Project. Fliseserien har, som navnet antyder, et råt beton look med en svagt struktureret overflade, der passer fint ind i både private hjem for såvel butikker eller caféer. 

 

Creative Concrete flisen fås i seks forskellige formater, lige fra de kvadratiske formater 10x10 cm, 45x45 cm, 60x60 cm og 90x90 cm til de rektangulære formater 30x60 cm og 45x90 cm. Serien laves i to forskellige overflader, der udover den normale overflade tæller en mere skridsikker udgave med en R11 overflade. 60x60 cm formatet laves endvidere i en flot ny seks-kantet variant som er helt unik for serien. Herudover så har serien også dens helt egne dekor og bort fliser at byde på, med flotte særprægede mønstre.

 

Serien fås i fem forskellige farver; Hvid (W), Beige (B), Grå (G), Mørkegrå (DG) og Sort (N), der alle kan ses nedenfor. Farveskalaen favner bredt og kan bruges i alt fra lyse rum der mangler lidt mørk kontrast, til mindre rum hvor man ønsker flisen giver lidt lys og liv.

A

Creative Concrete fra Imola Ceramica farve W - råt betonlook flise

W

B

Creative Concrete fra Imola Ceramica farve B - råt betonlook flise

B

G

Creative Concrete fra Imola Ceramica farve G - råt betonlook flise

G

DG

Creative Concrete fra Imola Ceramica farve DG - råt betonlook flise

DG

T

Creative Concrete fra Imola Ceramica farve N - råt betonlook flise

N

Flisens udseende og overflade gør den let at vedligeholde og derved ideel til alle boligens rum. Samtidig er seriens formater rektificeret og modulare, hvilket giver mange spændende kombinationsmuligheder til at skabe helt unikke løsninger. De små og aflange formater i andre farver end hovedflisen kan bl.a. bruges som bort / dekor flise

Til højre kan ses en lille video, der kort præsenterer Creative Concrete serien og dens mange muligheder som beskrevet ovenfor. Videoen er på engelsk og startes ved at trykke på play ikonet. Det anbefales at se videoen som fuld skærm visning.

 

Nedenfor er samlet et lille galleri af miljøbilleder der viser Creative Concrete seriens mange muligheder i bl.a. den private bolig. Herudover er det muligt at downloade kataloget for serien og se alle dens mange muligheder, eller besøge vores online flisekatalog og se billeder af alle formaterne.

 

For oplysning om nærmeste forhandler, kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller på e-mail: info@colourceramica.dk.

Creative Concrete katalog - PDF - Creacon

Download katalog: Creative Concrete

Creative Concrete - Online flisekatalog - Webtiles Pro - Colour Ceramica - Creacon

Online flisekatalog:

Creative Concrete

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Beige

Creative Concrete Beige

Creative Concrete Black + White

Creative Concrete Black + White

Creative Concrete Black

Creative Concrete Black

Creative Concrete Beige + Decor

Creative Concrete Beige + Decor

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete White + Black

Creative Concrete White + Black

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Dark Grey

Creative Concrete Grey

Creative Concrete Grey

bottom of page