top of page

Fokus: Tube fra Imola

25 maj 2018 

Tube er en ny 2018 serie fra Imola, der kombinerer metallook med beton. Tube er en del af Contemporary kollektionen, der indeholder den klassiske moderne keramiske fliser, såsom Micron serien.

Inspirationen bag Tubes særlige kombination af beton og metal er den stemning og råhed, som man finder i metropolernes pulserende byliv. Det metallignende udtryk giver associationer til undergrundsbaner, forladte bygninger og storbyen.

På trods af sit rå udtryk fremstår flisen yderst elegant i sin finish. Tube er helt unik på sin egen facon, og som skabt til det moderne miljø, hvad end det er i det private eller offentlige rum.

 

Tubes formatpakke starter i 60x60 cm for de kvadratiske formater og fås også i 120x120 cm. De rektangulære formater starter i 60x120 cm og fås helt op til det nye storformat 120x260 cm.

Nedenfor er seriens farveskala vist. Den indeholder følgende fire farver: White (W), Grey (G), Negro (N) og Tabacco (T).

W

G

N

T

DG

Til serien fås tilbehør såsom mosaik, trappefliser og sokler. Ydermere fås også to dekorfliser i formatet 120x260 cm, kaldet Camden og Bricklane. Begge dekorfliser får Tube serien til at gå op i en højere enhed. Især Camden er dog noget for sig, og skiller sig ud med et enestående udtryk. Flisen ligner slidte glasbyggesten med lys indsat i store metalrammer, inspireret af Camden Town Station i Londons undergrund – her kan uden tvivl drages paralleller til klassisk New York stil. Se blandt andet Camden i galleriet nederst i artiklen

 

For nærmeste forhandler eller mere information om Tube kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller følg linket nederst i artiklen.

Læs mere om serierne på www.imola.dk.

Klik her for at se Tube's katalog.

N

N

Dekorflisen Camden i formatet 120x260 cm er noget for sig selv.

CG

AG

G

DG

Tube G + Camden

Tube G + Camden

Tube W + Bricklane

Tube W + Bricklane

Tube T

Tube T

Tube T

Tube T

Tube N

Tube N

Tube N

Tube N

Tube T

Tube T

Camden

Camden

Bricklane

Bricklane

Camden

Camden

bottom of page