top of page
Imola Ceramica logo

Imola Ceramica fabrikken er grundlagt i 1874 i ydmyge rammer i et pottemageri i byen Imola i det nordlige Italien og er således snart 140 år gammel. Fabrikken er drevet som en medarbejder-ejet kooperativ virksomhed og er således ejet af de ansatte og deres familie. Alt er udsprunget af den oprindelige ejers ide da han skulle videreføre pottemagerværkstedet i sin tid.

 

Fabrikken har idag udviklet sig til en af de mest moderne fabrikker i verden og så sent som i 2012 blev der investeret et trecifret million beløb i et miljøvenlig og topmoderne produktionsanlæg.

 

Fabrikken producerer flere millioner kvadratmeter fliser hvert år og sælger til hele verden. Samtidig tilbyder Imola Ceramica en af Europas bedste logistikløsninger fra deres enorme lager der den dag i dag stadig ligger i udkanten af den lille by Imola.

 

Imola Ceramica tilbyder alt hvad der efterspørges fra den keramiske branche samlet i et samlet stort program. Colour Ceramica A/S er den officielle danske agent for Imola Ceramica og har varetaget agenturet siden år 2000.

 

For inspiration til fliser og for at se hvad Imola kan præsentere af det nyeste nye indenfor design og fliseteknik henviser vi til deres 2013 fotobog som kan ses ved at klikke på kataloget nedenfor.

Imola Ceramica

Fotobog

Imola Ceramica 2013 Fotobog

For et overblik over Imola Ceramicas fliseserier henviser vi til vores online flisekatalog hvor det er muligt at se billeder, tekniske datablade og diverse info på de forskellige fliser fabrikken har at byde på. Ellers er det muligt at besøge Imola Ceramicas egen hjemmeside og se alt hvad fabrikken kan tilbyde. Klik på billederne nedenfor for at besøge de respektive sider allerede nu.

Webtiles Pro hjemmeside

Webtiles Pro - Imola Ceramica

Imola Ceramica hjemmeside

Imola Ceramicas hjemmeside

I forbindelse med Cersaie messen 2011 i Bologna, der er verdens største messe indenfor keramiske fliser, lancerede Imola Ceramica en ny præsentationsvideo af virksomheden. Videoen fortæller lidt om historien, mission og mål for fabrikken, hvordan fliser designes og produceres samt information om deres nye miljørigtige produktionsanlæg. Videoen giver et godt indblik i fabrikken og dens mange forcer og kan ses nedenfor.

For yderligere spørgsmål eller info på Imola Ceramica kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page