top of page

Cersaie 2013 nyheder fra Imola Ceramica

Vanen tro er Imola Ceramica på Cersaie for at vise deres nyeste fliseserier og igen i år er der flere interessante nyheder. I tråd med sidste år har man valgt at opdatere en af bestsellerne og lave en version 2.0. Sidste år var det Micron serien der fik en overhaling og i år er det kommet til den kendte Pietre d'Italia serie.

 

Af andre nyheder kan nævnes en serie der minder om den populære Concrete Project, kaldet Creative Concrete. Serien har samme råhed som sin navnebror og fås i fem forskellige farver i flere formater og overflader. Derudover er Imola gået tilbage til rødderne og skabt en serie der hedder Imola 1874 for at symbolisere keramikken som den så ud dengang. Eller hvad med den nye Thick 20 serie der er 20 mm tykke fliser der er perfekt til udendørs anvendelse. Måske som erstatning for traditionelle holmegårdssten eller betonfliser?

 

Vi glæder os til at præsentere serierne hjemme i Danmark senere på året når de lanceres.

 

Nedenfor er det muligt at få en forsmag og et overblik over alle 11 nye serier der er præsenteret og katalogerne kan ses og downloades ved at trykke på dem.

 

Anthea

Anthea

 

Nuance

Nuance

 

Cento Per Cento

Cento Per Cento

 

Opificio Delle Pietre

Opificio Delle Pietre

 

Creative Concrete

Creative Concrete

 

Pietre d'Italia 2.0

Pietre d'Italia 2.0

 

Imola 1874

Imola 1874

 

Reflex

Reflex

 

Nature

Nature

 

Thick 20

Thick 20

 

Via Veneto

Via Veneto
bottom of page