top of page
La Faenza Ceramica logo

La Faenza Ceramica fabrikken er grundlagt i 1962 og er ejet af gruppen omkring Imola Ceramica. La Faenza Ceramica markedsføres som et selvstændigt brand i Imola koncernen.

 

Fabrikken har tradition for at være producent af de mest sofistikerede vægfliser i Italien. Innovatitvt design og stilsikre serier kendetegner deres kollektioner. La Faenza Ceramica har idag også moderne tidløse gulvfliser i deres fliseprogram. Af de mest kendte serier kan nævnes Frisia, Pretiosa, Retro, Escape, Studio, Tudor og Globus.

 

Den primære drivkraft for La Faenza Ceramicas innovative designs er den anerkendte italienske designer Carlo Zauli der har fungeret som creative manager og designer siden starten af 1990'erne. Zauli er kendt for hans tidligere værker der bl.a. er udstillet på Victoria & Albert museet i London.

 

Colour Ceramica A/S er den officielle danske agent for La Faenza Ceramica og har varetaget agenturet siden år 2006.

 

For et overblik over La Faenza Ceramicas fliseserier henviser vi til vores online flisekatalog hvor det er muligt at se billeder, tekniske datablade og diverse info på de forskellige fliser fabrikken har at byde på. Ellers er det muligt at besøge La Faenza Ceramicas egen hjemmeside og se alt hvad fabrikken kan tilbyde. Klik på billederne nedenfor for at besøge de respektive sider allerede nu.

Webtiles Pro hjemmeside

La Faenza Ceramica hjemmeside

Nedenfor kan ses en lille historisk video over La Faenza Ceramicas udvikling og Carlo Zaulis påvirkning på designet af fliser op igennem årene.

For yderligere spørgsmål eller info på La Faenza Ceramica kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page