top of page
Imola Ceramica logo

Leonardo Ceramica fabrikken blev grundlagt i 1993 i Bologna regionen og er idag ejet af Imola Ceramica gruppen. Fabrikkens navn kommer fra den kendte italienske kunstner Leonardo da Vinci som fabrikken identificerede sig selv med. Inspireret af kunstneren, lever virksomheden op til sit image ved at fokusere på forskning, teknologi , innovation og respekt for miljøet.

Leonardo Ceramica fabrikken har altid været kendt for sine stilrene designs og brede serier med diverse overflader og mange formater. De seneste par år har fabrikken dog gennemgået en moderniseringsproces således at  en opdatering af virksomhedens brand og image er blevet implementeret. 

 

Processen indebar bl.a. en oprydning i mange eksisterende fliseserier som blev fundet for umoderne og ikke tidssvarende. Gamle konsum serier med små vægfliser måtte lade livet og vige pladsen til bl.a. nye storformat serier rettet mod projektmarkedet og den moderne bolig.

 

2014 blev således året hvor hele seks nye serier blev introduceret af Leonardo Ceramica, herunder to af dem på sidste års Cersaie Messe. Af nye serier kan nævnes Natural Chic, Architecture, Hidden og Project 20, som bidrager til at Leonardo Ceramica anno 2015 står endnu stærkere end hidtil set.

Architecture fra Leonardo Ceramica. 

Med et samlet sortiment på 23 serier har Leonardo Ceramica en flot bred produktportefølje og noget til ethvert projekt - stort som småt. Som nævnt spænder sortimentet bredt og blandt de 23 serier findes bl.a. fliser med det moderne og trendy cementlook, fliser der ligner trægulv på en prik men også serier mere romantiske serier såsom Luxury. Til projektmarkedet og arkitekter henvender serien Colour sig med sine brede farveskala på hele 20 farver til projekter hvor der ønskes glaserede fliser, mens serien Icon med sine stilrene farver og uglaseret overflade fint opfylder større projekter hvor der ønskes lidt ekstra. Slutteligt tilbyder Lenoardo Ceramica også på udendørs fliser i form af den nye serie Thick 20.

 

Nedenfor har vi samlet et lille galleri af nogen af de forskellige fliseserier som Leonardo Ceramica har at byde på. Galleriet er kun et lille udsnit af de mange kombinations- og designmuligheder fabrikken tilbyder i deres sortiment.

For yderligere inspiration til fliser og for at se lidt af hvad Leonardo fabrikken kan præsentere af det nyeste nye indenfor design og flise-teknik, henviser vi til deres 2015 fotobog og hjemmeside som kan ses ved at klikke på billederne nedenfor.

Leonardo Ceramica Photo Book 2015 - Inspirationskatalog til valg af fliser.
Leonardo Ceramica hjemmeside

For yderligere spørgsmål eller info vedr. Leonardo Ceramica kontakt os da venligst på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: info@colourceramica.dk

bottom of page