top of page

Fokus: New York inspireret fliser

11 maj 2016

Metro fliser er fortsat blandt de mest trendy fliser i Danmark, men ikke alle falder for de facet slebne kanter som giver Metro flisen sit karakteristiske udtryk. Til dem som ønsker et lignende udtryk, men måske en smule mere nedtonet anbefaler vi at anvende en hvid mat/blank vægflise i 7,5x15 cm uden facet kanter.

Vores 7,5x15 cm uden facet kanter kalder vi Sunshine Hvid Blank/Mat og fås i en mat og blank overflade. Flisen har et tykt lag af glasur, hvilket giver en flot genskærs effekt, som man ikke får ved billigere alternativer hvor der er sparet på glasurens tykkelse. Sunshine serien er produceret på en blød skærv hvilket betyder at fliserne væg overalt i den private bolig samt offentlige steder, så som restauranter mv. 


Senest kunne man se det New York inspirerede udseende hos Kasper Eistrup fra bandet Kashmir da hans hjem blev præsenteret i det kendte DR1 program "Kender du typen". Her var de to eksperter yderst begejstrede for det udtryk Kasper Eistrup havde skabt med de flade hvide fliser i 7,5x15 cm. 

Det er ikke kun 7,5 x 15 cm formatet som skal nævnes i denne sammenhæng. Den mest klassiske flise af dem alle, 15 x 15 cm hvid mat/blank, bliver tit associeret med et trist udtryk, men flisen kan tilføres helt nyt liv hvis denne sættes i et halvforbandt mønster. Mange forbinder 15 x 15 cm flisen  

Nedenfor har vi samlet en lille kavalkade af de klassiske hvide fliser der er sat i et halvforbandt fornat for at give dette New York'er inspireret look. 

New York inspireret fliser vist i Kender du typen på DR1
New York inspireret fliser vist i Kender du typen på DR1

New York inspireret fliser vist på 'Kender du typen' på DR1.

bottom of page