top of page

NYESTE FLISETREND: SILDEBENSMØNSTER

5 april 2018 

Sildeben er i høj grad vendt tilbage som et populært mønster. Søger du dette look, kan vi nu tilbyde det i keramisk materiale.

 

Som lagervare i Danmark kan vi præsentere vores nye sildebensfliser, der er specialproduceret eksklusivt for Colour Ceramica. Fliserne fås i formatet 7,1 x 44,5 cm, der giver mulighed for at opnå et flot sildebenslook.

 

Vi mener, at sildebensmønstret er karakteriseret af den rigtige proportion mellem flisens højde og længde, og her er formatet 7,1 x 44,5 cm et rigtigt godt bud.

De nye sildebensfliser er brændt på hård skærv, så de kan benyttes på både gulv og væg. Især bør det nævnes, at de er velegnet til et smart badeværelsesgulv eller over køkkenbordet. Fliserne har skarpskårne kanter, hvilket betyder, at de kan lægges med en minimal fuge, som giver fliserne mulighed for at komme til udtryk og fremhæve sildebensmønstret. Fliserne har en mat glaseret overflade og er meget lette at vedligeholde.

 

Sildebens fliserne findes i 3 farver, råhvid, grå og antracite sort. 

For yderligere specifikationer på sildebensfliserne, klik da her for at gå til vores Online Flisekatalog.

Vores Italienske fabrik Imola har flere serier, der er ideelle til sildebensmønstre. To af de nedenstående miljøbilleder viser, hvor mange forskellige udtryk og muligheder, som sildebensmønstret giver. Se flere serier fra Imola på www.imola.dk.

Pachwork fliser fra Colour Ceramica

Et flot badeværelse præget af et sort sildebensmønster. Klik på billedet for stor visning.

Imola's farverige serie Slash i format 7,5 x 30 cm som sildebensmønster. Klik på billedet for stor visning.

Imola's serie Koala giver mulighed for at lægge et sildebensmønster med trælook. Klik på billedet for stor visning.

En lys grå flise benyttet i sildebensmøster over køkkenbordet. Klik på billedet for stor visning.

bottom of page