top of page

Online flisekatalog

Vi ved at det kan være svært at navigerere rundt igennem junglen af alle de keramiske fliser der findes, derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at finde fliserne til dit næste projekt - hvad end du er forhandler, arkitekt, entreprenør eller privat besøgende.

 

Hos Colour Ceramica tilbyder vi et hurtigt overblik over alle de fliser vi forhandler via vores online flisekataloger. Vi kalder disse for hhv. Webtiles og Webtiles Pro. For en forklaring på hvad forskellen er mellem de to kataloger og hvilket du bør vælge til dit aktuelle behov, se venligst beskrivelserne nedenfor. Når du har gjort dit valg kan du trykke på logoet for den side du ønsker at besøge.

Colour Ceramica - Webtiles logo

Webtiles er vores kendte online flisekatalog hvor det er muligt at se alle vores fliser vi lagerfører her i Danmark. Fliserne der findes på Webtiles kan leveres dag til dag fra effektivt distributionslager.

 

På Webtiles finder du alle de nødvendige oplysninger du skal bruge. F.eks. et hurtigt overblik over alle vores formater, pakkeindhold, palleindhold, slidstyrke samt uddybende billedmateriale af alle vores fliser. Herudover er det muligt at downloade prislister, resttilbud og tekniske datablade. Et godt redskab som supplement til et telefonopkald. 

Colour Ceramica - Webtiles Pro logo

Webtiles Pro er en videreudvikling af vores normale Webtiles som mange brugere allerede kender til, dog fokuserer Webtiles Pro mere målrettet på at vise fliser der bl.a. er velegnet til større byggeprojekter eller f.eks. projekter hvor design og kvalitet er i fokus. 

 

Hjemmesiden indeholder alle de nødvendige data og informationer på fliserne, tekniske datablade, kataloger, miljøprofiler og et uddybende billedmaterialer af alle vores fliser. Besøg siden allerede nu ved at klikke på billedet ovenfor.

bottom of page