top of page

Rådgivning

Colour Ceramica A/S har mange års erfaring fra den danske flisebranche, og tilbyder gerne hjælp og rådgivning til arkitekter for at finde den bedst mulige løsning, i valget af boligkeramik.

 

Siden 1987 har Colour Ceramica A/S leveret fliser til den danske byggebranche. Dels fra vores store velassorterede lager, med dag til dag levering i hele landet, men også fra store internationale fabrikker som Imola Ceramica samt Rako / Lasselsbergers lagre. Logistik og leveringsevne er vigtige parametre for os i forbindelse med valg af keramik til boliger og større byggeprojekter.

 

Miljøet er også vigtigt: Vores store italienske producent Imola Ceramica har indført et nyt produktionssystem kaldet: ”Imola Environment System”. Her genbruger man bl.a. fejlproducerede fliser til nye fliser. For at se mere om dette nye system klik da venligst her.

 

 

Find rundt i flisejunglen!

 

Vi ved at det kan være svært at navigerere rundt igennem junglen af alle de keramiske fliser der findes, derfor har vi gjort det nemt og overskueligt at finde fliserne til dit næste projekt. Vi har senest udviklet et nyt værktøj der er rettet mod arkitekter, entreprenører og andre beslutningstagere indenfor det profesionelle segment. Vi kalder dette værktøj for Webtiles Pro, som er et online flisekatalog. Webitles Pro kan bruges som et støtteværktøj igennem hele beslutningsprocessen vedr. projekter hvor keramiske fliser skal anvendes.

 

Webtiles Pro er en videreudvikling af vores normale Webtiles som mange brugere allerede kender til, dog fokuserer Webtiles Pro mere målrettet på at vise fliser der bl.a. er velegnet til større byggeprojekter eller f.eks. projekter hvor design og kvalitet er i fokus. Hjemmesiden indeholder alle de nødvendige data og informationer på fliserne, tekniske datablade, kataloger, miljøprofiler og et uddybende billedmaterialer af alle vores fliser. Besøg siden allerede nu ved at klikke på billedet nedenfor.

Webtiles Pro hjemmeside

Webtiles Pro hjemmeside

Arbejder du eller din virksomhed med et projekt, og er der behov for nyskabende fliser med fokus på miljø og bæredygtighed, eller skal det være klassisk 15x15, så kontakt vores projektkonsulent Thomas Langhoff på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: tla@colourceramica.dk for et uforpligtende møde eller dialog. Thomas tilbyder sin assistance, mange års erfaring og viden til arkitekter i hele landet.

bottom of page