top of page

Referencer

Velkommen til Colour Ceramica Referencer. I dette nye katalog har vi forsøgt at samle en bred vifte af forskellige byggeprojekter indenfor de sidste par år som vi har leveret keramiske fliser til. Projekterne spænder bredt og dækker alt fra supersygehuse til restauranter, fra bilhuse til supermarkeder, fra ungdomsboliger til plejehjem og alt ind imellem. Ligeså gælder det at projekterne du vil finde i dette katalog varierer i størrelse - her er referencer fra alt mellem 20 m2 og helt op til flere tusinde m2.

Kataloget er bygget op således, at der er 37 referencer som er fremhævet med billedmateriale og bagerst i kataloget findes en uddybende referenceliste. Billedreferencerne giver et godt indtryk af anvendelsesmulighederne og er med til at fremhæve det enkelte projekts omfang. Referencelisten bagerst i kataloget viser, som skrevet, mangfoldigheden i de projekter Colour Ceramica leverer fliser. Listen er ikke komplet, men blot et bredt udsnit af hvad vi har leveret til de senere år.

Colour Ceramica referencekatalog

Udsnit af Colour Ceramica A/S referencekatalog.

Colour Ceramica A/S har i over 25 år leveret keramiske fliser og klinker til det danske marked og kan i dag kalde sig Danmarks førende grossistvirksomhed indenfor keramiske fliser, klinker og mosaik. Vi tilbyder keramiske fliser fra internationale fabrikker såsom RAKO, Taurus, Imola Ceramica, La Faenza Ceramica, NordCeram og Leonardo Ceramica.

Hos Colour Ceramica sætter vi en dyd i at levere keramiske fliser af høj kvalitet. Via vores omfattende forhandler- netværk i Danmark kan vi levere indenfor 24 timer til alle brofaste destinationer i Danmark. Vores leveringsgrad er tæt på 100% hvilket gør os til en af dansk byggeris foretrukne leverandører af keramiske fliser via vores forhandlere. 

Klik på kataloget nedenfor for at gå til visning af vores referencekatalog og se de mange spændende og flotte referencer vi har leveret keramiske fliser til. Er der spørgsmål eller kommentarer til kataloget er du velkommen til at kontakte os på mail: info@colourceramica.dk eller tlf.: 75 81 40 34.

Colour Ceramica referencekatalog
bottom of page